Første dag i vores nye liv - har jeg brugt i køkkenet.
Morgenmaden/brunchen bestod for mit vedkommende af ost (l'Artisan Gårdost og Thiese GouDan), peberfrugt, æggemuffins, pølse og yoghurt. De andre fik mindre portioner og et stykke rugbrød.
Bacon-æg-muffins (LCHF)
Til 4 personer
5 æg
1 dl piskefløde
8 skiver bacon
en lille håndfuld krydderurter
Små ovnfaste portionsskåle beklædes med bacon
Æg, fløde og urter piskes let sammen og hældes i skålene.
Bages i ovnen i 20 min.
Under yoghurten
hjemmelavet sukkerfri marmelade
400 g bær (jordbær, hindbær, solbær og ribs)
1/2 dl sukrin gold
Koges 10-15 min uden låg og hældes på et skoldet glas.
Derefter skulle der handles ind - masser af grønt, kokosolie, Mayo, fløde, nødder og mascarpone (nye kartofler til de andre)
Hjem og bage TH håndværkere (LCHF) - jeg fulgte Ravfoods opskrift http://ravfood.com/2015/03/05/opskrift-low-carb-boller-th-boller/
Drysset med birkes - noget a la håndværkere.
Og derefter müsli til de næste dage.
Luksusmüsli
3 dl mandler og nødder
1 dl blandet frø (græskarkerner, solsikkekerner, hørfrø, sesamfrø)
En håndfuld kokosmel og kokosflager
2 spsk sukrin gold
1 tsk vaniliepulver
50 g mørk chokolade 86%
Ingredienserne til og med kokosmel breddes ud på en plade og ristes i ovnen ved 150 grader i 15-20 min.
Drysses med sukrin gold mens det køler af.
Hakkes fint sammen med vaniliepulver og chokolade. (jeg brugte min chopper fra Tupperware og hakkede det i 4 omgange)
Smager fantastisk på den græske yoghurt og den hjemmelavede marmelade.
Aftensmaden er et fælles projekt - flæskesteg og dertil smørdampet rød spidskål og fennikel, nye kartofler og sovs.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar